Zatepleni a skladba

Rubriky:

Reklama
PH Pavel Hendrych @pavel.hendrych před 3 roky23.02.2021 10:55:00
Zatepleni a skladba

Dobrý den rád, bych správně sestavil půdní vestavbu v dřevostavbě. Nyní je stav - půda neizolována. Skladba střechy:
krokve, bezpečnostní folie, lat 6*4 cm - provětrání, OSB desky, bezpečnostní folie IKO (zeleno černá), a finální IKO šindel. Větrání střešní části je řešeno hřebenovým celo provětrávačem po celé délce šikmé střechy.
Obvodové stěny jsou od venkovních prostor EcoPanely STRAMIT zatím jeden panel tlouštky 6 cm. Vnitřní příčky zatím nejsou. Plánuji na půdě udělat pouze dvě obytné místnosti a zbytek nechat nezateplené. Prosím jak by měla vypadat správná skladba střechy a stěn do okolního prostoru a do vnitřního nezatepleného prostoru půdy? Moc děkuji za rady - plán vestavby svépomocí a vnitřní obklad stěn bych volil opět dřevo asi palubky. Půda je dimenzována pro lehkou vestavbu cca něco jako sádrokarton.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.