zed - koupelna

Reklama
DM David Machaček @david.machacek před 3 roky27.02.2021 14:56:00
zed - koupelna

Dobrý den , rekonstruuji 1.patro v rodiném domě . Mám všude vyštukováno a krasné rovné zdi . Nyní jsem ale v koupelně narazil na problém . Prohlížel jsem zdi a zrovna v koupelně jsou nejvíc křivé . Když natáhnu provázek od stropu k zemi je rovny ,ale cca 50 cm od stropu už začíná být provázek odstátý od zdi a zhruba v prostřed stěny je 1 cm od stěny dále se se mezera zase zmenšuje a cca 30 cm od země už je přitisknuty . Tudiš je stěna ve prostřed lehce propadla . Okem to není viděl ,ale otázka zni jak se taková stěna bude obkládat . Napadlo mě to zkusit dorovnat lepidlem ,ale nevím jestli 1 cm není na lepidlo moc . Vím ,že mohu omlátit omítku a udělat novou rovnou ,ale ta co tam je není špatná , je pevná nedrolí se občas nějaká dírka ale to by se lehce zadělalo . Nemá někdo nějakou radu ? Děkuji :)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.