Nefunguje dosavadní nastavení parametrů Attack DPX 30

Nefunguje dosavadní nastavení parametrů Attack DPX 30

Dobrý den, provozuji už čtvrtým rokem kotel Attack Dpx 30 kW, první sezónu na dřevo, dále jedu na pelety.
Zapojení mám: bez akumulační nádrže, okruh topný, s Esbe 100 a okruh ohřevu túv s vlastním čerpadlem. Nyní se stalo, že mi na okruhu túv čerpadlo odešlo, nahradil jsem novým, odešlo i čerpadlo v esbe, také jsem vyměnil. Po spuštění musím jet pouze na zapojení ur 0, s odstaveným okruhem túv a bojler musím natápět elektricky. Při zapojení ur 1 nebo ur 2 mi totiž spíná oběhové čerpadlo v esbe až v 80 st., zapne a běží pouze do chvíle než klesne teplota na 78 st., vypne a zapne opět po natopení na 80 st. a tak pořád dokola. Patronu mám na 64 st. Před poruchou čerpadel fungovalo vše ok, nastavení ur2. S nastavením parametrů jsen nehýbal.. Najde se někdo, kdo poradí, co by to mohlo být??
Děkuji, Láďa

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.