Rada s fasadou, zateplení

Rubriky:

Reklama
JR Josef Roučka @josef.roucka před 3 roky02.03.2021 10:56:00
Rada s fasadou, zateplení

Dobrý den,
chtěl bych radu k domu co je 70let starý. Základy jsou piskovcové, které sají vodu. Stěny jsem nainjektoval a interriér opatril omitkou a lepidleme difůzně otevřeným.
No a tedkom k fasádě. Ikdyz je stěna tlustá 55cm s plných cihel. Termokamera ukazuje, ze okno propouští méně tepla venek než ona zmiňovaná stěna.
Takže chci zateplit fasadu, ALE nemam stoprocentní jistotu, že jsem udělal vše proto, aby mi dále nešla vlhkost zaklady zdmi nahoru. Takže zvažuju jak stěnu zateplit a udělat omítku aby to bylo pořád paropropustné. Aby kdybych to nahodou neměl stoprocentní, ať se může vlhkost stale odpařovat do vzduchu a nezustava ve zdech. Přemyšlel jsem nad vatou, lepidlo s perlinkou. Lepidlo samozřejmě difuzně otevřene a pak na to omítku, ale jsou ty probarvene omitky co se ted delaji difuzne otevřene, směrem ven???? Nebo bych to tím zabil? Co myslíte? Jak udělat fasadu? Díky za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.