Skladba podlahy na trámech v obytnem podkroví

Reklama
DS David Sagner @david.sagner před 3 roky08.03.2021 11:11:00
Skladba podlahy na trámech v obytnem podkroví

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na správnou skladbu podlahy v obytnem zaizolovanem podkroví. Aktuální skladba je trámy, dřevěné desky přes sebe viz. Obr. 1 a 2. Teď řeším problém co na tyto desky položit - geotextilií, porazabranu, nebo střešní fólií? Přízemí je obytné a vzhůru půjde vlhkost. Geotextilie je pouze separační vrstva a vlhkost půjde do dalších vrstev, parozábrana bude bránit vlhkosti jít vzhůru do dalších vrstev ale zase mám obavu aby se případná vlhkost nedržela v trámech a deskách. Střešní fólie položená jednou stranou funguje jako parozábrana a pokud ji otočím tak zase bude propouštět vlhkost do dalších vrstev. Tady si zatím nevím rady a prosím o pomoc.
Další skladba bude liapor na srovnání, podlahová kročejová vata, 2x OSB do kříže, topná rohož v lepidle a přelitá nivelačkou a krytina bude PVC a částečně dlažba.
Na stropě byla původně škvára a jedna vrstva OSB na polštářích.
Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.