MiGo a Protherm Tiger Condens 18/25 KKZ21

Reklama
PH Pavel Holan @pavel.holan527 před 3 roky09.03.2021 08:00:00
MiGo a Protherm Tiger Condens 18/25 KKZ21

Dobry den, jiz nejaky cas pouzivam plynovy kotel Tiger s termostatem MiGo na automaticky vyber topne krivky (nyni 0,8). Po sepnuti kotel topi priblizne 30min. a vystupni teplota do radiatoru konci okolo teploty 62st. C. Dale dotapim krbovymi kamny, proto jsem nikdy moc neresil nastaveni topne krivky, nechaval automaticke nastaveni. Nyni planujeme dostavbu druhe koupelny v patre, kde bude podlahove topeni do ktereho ma vstupovat voda max. 50st. C. Proto jsem zkusil zmenu topne krivky z 0,8 napriklad na 0,4, ale zmena se vubec neprojevila. Bohuzel stejny vysledek je i pri prepnuti druhu vytapeni, z radiatoru na podlahove topeni. Proste kotel nereaguje na tyto zmeny. Jine zmeny aplikace MiGo provadi bez problemu, denni programy, teplota v mistnosti atd. Napr. zmena teploty TUV v aplikaci se na kotli zobrazi okamzite. Po vypnuti MiGo a nastaveni vystupni teploty do topeni napr. na 45st. C primo na kotli, vse funguje bez problemu. Kotel udrzuje tuto teplotu. Po zapojeni MiGo se vystupni teplota znovu dostava az k 62st. C. Na prother podpore mi bylo receno, abych provedl restart kotle po zmene topne krivky v aplikaci. Pak pry dojde k nacteni nove topne krivky, bohuzel se take nic nezmenilo. Pripojuji foto displeje kotle se zapojenym termostatem MiGo, teplota vystupni vody pri tomto zapojeni a necinnosti kotle ukazuje stale 10st. C. Je to takto spravne? Kompletni zapojeni provadel servisni technik od Prothermu. Rad bych donutil kotel aby topil max. do pozadovanych 50st. C, ale bohuzel nevim jak. Budu vdecny za kazdou radu! Dekuji Holan

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.