Izolace plechové garáže

Rubriky:

Reklama
Izolace plechové garáže

Mám plechovou montovanou garáž z zhruba 45m2. Garáž je namontovaná na betonovou základovou desku a zvenku je utěsněná ipou.

Přemýšlím, jestli je možné takovou garáž zateplit. Samozřejmě mi nejde o to, abych v ní udržoval 20C, ale rád bych, aby se v zimě teplota v garáži udržovala nad nulou (5C?), abych tam mohl nechat třeba plechovku s barvou a tak podobně.

Nevím si s tím rady. Počítám, že ať se použije cokoli, půjde to na vnitřní stěnu garáže - na té jsou co 20cm vertikální žebra hluboká 3cm (jak je vidět z fotek). Jde mi o to vymyslet něco, kde nebude kondenzovat voda a kde náklady na vytápění v "standardní zimě" nebudou úplně mimo. Budu moc vděčný za rady od někoho zkušenějšího než jsem já :)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.