Střešní okna dřevo nebo plast

Rubriky:

Reklama
SP Standa Petrášek @standa.petrasek před 3 roky15.03.2021 17:02:00
Střešní okna dřevo nebo plast

Zdravím

Chtěl bych znát vás názor budu dělat komplet nové podkrovi. Nový krov atd. Prostě z půdy udělám obytné podkrovi. Dostal jsem dobrou nabídku na střešní okna ve dřevě. Jelikož dřevo mám rád tak b se mi zo i líbilo. Jen mám strach o to že se to okno bude rosit a ja budu třeba hned po roce řešit tento problém. Všude pod okny budu chtít dát topení aby jsem to minimalizoval. Chci ty střešní okna víc utopit do střechy což si myslím že by mělo mít taky plus proti promrzani.

Chtěl bych znát názor někoho kdo s tím dělá nebo se s tím setkal. A třeba mi to rozmluvi a doporučí plast . Nebo třeba je to správná volba. To že se musí okna natírat to by mi tak nevadilo. Však to dělám pro sebe tak ze to není starost ale radost. Záleží jestli je to pravda .

Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.