Hliníková pergola se stahovací střechou

Reklama
Hliníková pergola se stahovací střechou

Dobrý den

rád bych se zeptal jestli je tu někdo kdo zkoušel realizovat hliníkovou pergolu za dům se stahovací střechou ? Nechal jsem si udělat pár nabídek, ale ty jsou neskutečně přemrštěné, za pár profilů a látky se nebojí říct pomale jak za auto :( v podstatě nechápu, že jsou to lidi ochotni platit, kvůli tomu je pak cena jaká je.... ale to nechci řešit.

Zajímalo by mě, jestli někdo nevíte kdo ty pojezdy vyrábí? Nejsem schopen to nikde dohledat. Rád bych proto požádal o radu, případně někdo jestli nedělal, nebo nemá případně návod montážní na třeba EVA, NOVO co jsou tyto typy pergol ?
Samozřejmě levněji by to šlo udělat ze dřeva , akorát u toho hliníku se mně líbí že voda z plachty je svedená do krajů a v krajním profilu rýnou dolů .

Případně třetí varianta jestli někdo sám nerealizoval s naklápěcími lamelami , klimatickou - kdo to prodáva ty lamely a profily ?

Díky moc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.