Přestavba bytového jádra - ytong & panel

Rubriky:

Reklama
PN pavel nový @pavel.novy373 před 3 roky24.03.2021 10:48:00
Přestavba bytového jádra - ytong & panel

Dobrý den,
chystám se přestavovat bytové jádro. Jádro má a z jedné strany panelovou příčku, kterou bych rád ponechal a na to napojil ytong, který nahradí stávající umakart. Pokud se podaří sehnat stavební firma, nechám to jim. Nicméně počítám i s variantou, že si to budu muset udělat sám a prosím o radu.
Je potřeba ytong k panelu nějak kotvit aby pevně držel?
Bude nějaký problém při stavbě, když stěna, která ponese kuch.linku a skříňky bude z 10cm tvárnic a boční příčky, které podrží max umyvadlo a nějakou malou skříňku v koupelně, budou ze 7cm?
Pokud by se v budoucnu na 7cm příčky pověsily šňůry na prádlo - udrží ty tvárnice mokré prádlo nebo toto raději nedělat?
Je potřeba při této přestavbě řešit stavební úřad nebo statika (délka bude cca 2,5m a k tomu 2x 1,5m (příčka mezi WC a koupelnou a zadní stěna koupelny)?

Děkuji za případné rady, tipy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.