Rekonstrukce topení, elektřiny atd

Reklama
Rekonstrukce topení, elektřiny atd

Dobrý den,
chceme koupit byt. Našli jsem jeden, který je pro nás ideální lokalitou, velikostí atd, ale je zde problém. Jedná se o řadový dům, který sloužil jako jedna bytová jednotka, ale bývalá rodina se nějak nepohodla a rozhodli se pro rozdělení na dva samostatné byty a jeden z nich prodali a nynější majitel ho prodává dál, ale je zde problém v tom, že všechny energie jsou společenské a to prostě nemůže dlouhodobě fungovat. Chtěli bychom vlastní elektroměr, vodoměr a hlavně vlastní plynový kotel. Nyní je možné topit tuhými pal.+ plyn z kotelny dole. Tak se chci zeptat, jak nejlépe a co možná nejméně nákladně tuto situaci vyřešit. Už jsem se ptala známého elektrikáře a podle něj elektrika+ elektroměr nebudou žádný extra problém a počítá s cenou cca 50 tisíc, ale to topení bude asi horší. Bude se prý muset sekat, natáhnout úplně nové trubky, topení, osazení kotle + bojler.. Nemá s tím někdo zkušenosti a nevíte jestli je to celé reálné a hlavně je možné se se vším vejít do +- 200 000??
Jsem úplný laik, ale snad jsem to popslala nějak srozumitelně. 😂 Děkuju za odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.