Koupelna ve starem finskem domku

Rubriky:

Reklama
Vojtěch Čapek @vojtech.capek před 3 roky02.05.2021 13:16:00
Koupelna ve starem finskem domku

Dobrý den, nastehovali jsme se do stareho rodinnehodomku z 50.let a postupne ho rekonstrujeme. Ted pracujeme na koupelne a zajimala by me skladba steny. Konkretne jak ji udelat, aby drevo vydzelo dal v takovem stavu, jako je ted po 70.letech. Tloustka obvodovych sten je cca 14 cm. Tramkova duta konstrukce 10 cm, potom z obou stran nejaka asfaltova folie a presto z obou stran pobito prkny 2 cm, zvenku je jeste na rastru 10 cm vata a pres vatu palubky, coz si myslim, ze asi neni uplne spravne. Nikde zadna folie, ale drevo je krasne, bez znamek plisni. V kouplne bych chtel predstenu z SDK, proto by me zajimalo, jak stenu udelat nejlepe, co se tyka nejake parozabrany a pipripade dalsiho zatepleni. Dekuji za odpovedi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.