Zatekani kolem šroubů - ALUkryt

Rubriky:

Reklama
AP Adam Prostějovský @adam.prostejovsky před 3 roky02.05.2021 20:26:00
Zatekani kolem šroubů - ALUkryt

Zdravím vespolek, potřeboval bych radu - na baráku mám krytinu z hliníkových šablon 2x0,9m, ukotvena tex šrouby na ploše (ne hřeben), plné podbiti. Jsme barák na kopci u pole, střecha tmavě sedá barva orientovaná J/JZ, tzn hodně větrno a velké teplotní namáhání. Bojuju s občasným zatekanim kolem šroubu - objevilo se cca po 5ti letech. Po kontrole jsem zjistil, ze některé pryžové podložky jsou zteřelé a šrouby uvolněné, některé díry po sroubech “povytahovane” - tipuju kombinace teplotního roztahovat, silného větru a lehké krytiny. Špatne šrouby jsem vyměnil za širší, do díry vždy předem dal polyuretanovy tmel, šrouby pak tmelem zamaznul i z vnejsku. Je něco co by se dalo ještě se střechou dále udělat pro zamezení zatekani, kde muže být chyba? Napadlo me natrit hydroizolacnim silikonom bílým nátěrem - nebude se tak zahrivat, nátěr by mohl úcpat případné netesnosti kolem podlozek...nebo je to nesmysl?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.