Obyčejná sporáková kamna na uhlí

Rubriky:

Reklama
PP Petr PM @petr.pm před 3 roky05.05.2021 22:24:00
Obyčejná sporáková kamna na uhlí

Prosím o radu... co se týče kamen, jsem úplný lajk, ale snažím se pomoci jednomu seniorovi. Jeho stávající starý sporák - topeniště vlevo, trouba vpravo, výstup okdouření vpravo shora, roura s průměrem 130... Rozpadla se mu "zídka" mezi topeništěm a troubou. Obvolal jsem asi 6 kamnařů ohledně případné opravy, ale nabídl se jen jeden s odhadovanou cenou 6-10tis... navíc je ještě docela z daleka (50km), takže jen se přijet podívat by bylo za 2tis.

Nejlevnější sporáková kamna, které mají v popisu i topení uhlím - nejen dřevo nebo hnědouhelné brikety, jsem našel za 18tis. Sporák, který by jinak vyhovoval stojí 7tis, ale je jen na dřevo... Možná se jen špatně dívám, nebo ne? Pokud není uvedena možnost topením uhlím, ale jen briket, tak uhlíí asi možné není?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.