Diskuse ke článku: Redakční návštěva: Pasivní bungalov podle individuálního projektu

Redakce @redakce

před 5 roky

Diskuse ke článku: Redakční návštěva: Pasivní bungalov podle individuálního projektu

Plné znění článku: Redakční návštěva: Pasivní bungalov podle individuálního projektu


Anotace článku: Jednopodlažní pasivní rodinný dům stojí v jižních Čechách. Ačkoliv jde o bungalov, podařilo se projekt optimalizovat tak, aby mohl získat dotaci Nová zelená úsporám. Čtyřčlenná rodina, které je dům šitý na míru, má již dvouletou zkušenost z jeho provozování.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.