Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
podařilo se mi získat kotlíkovou dotaci na kotel v RD (z 80.let, tvárnice, částečně zateplen, 2 podlaží, podlahová plocha cca 150m, 13 radiátorů + plánuji 1-2 přidat), "můj" prověřený topenář pracuje se značkami Atmos, Opop a Blaze harmony. Poslední jmenovaný se mi zamlouvá, konkrétně řada comfort (zřejmě 25kw). Chci se zeptat, zda máte někdo s tímto kotlem/značkou zkušenosti, resp. zda máte prověřené nějaké případně vhodnějš/levnější alternativy? Nutno dodat, že jsem plánoval připojit i akumulační nádrže ...
Díky za případné tipy
Mám kotel Blaze Harmony 25 Comfort, se dvěma AKU nádobami 1750 l. Dům nezateplen postaven 1958 z cihel, 2 nadzemní…
před více než rokem
Děkuji Vám za nabídku, v týdnu chci věc rozlousknout, tudíž bych se případně ještě ozval s nějakým drobným dotazem.…
před 3 roky
Pavle, ještě se zeptám. Jaký to máte předně kalorimetr a s jakým DN.
před 3 roky
51 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení