Vyhledávání
Naše další weby
Zdravim, zajimal by me nazor jestli ma smysl zatepovat ytong lambda 450mm. chtel bych trochu odstranit tepelne mosty ktere vznikli ne uplne spravnym vyzdenim domu + nejaka uspora na topeni. Vytapeno bude tepelnym cerpadlem zeme/voda. Puvodne jsem chtel polystyrem ale vzhledem k rosnemu bodu a nutnosti pouziti tloustky aspon 120mm coz nehcci jsem si rikal jestli by nestacilo pouzit mineralni vatu 50mm. Stejne na fasadu prijde lepidlo, perlinka a fasada tak mi neprijde tak financne strasny vlozit tam navic jen izolant. Co myslite ma to smysl? Díky
Mam cely dum z ytong lambda 450 ,4 roky stoji, strecha yong komfort,stropy ytong ekonom schody ytong vse do detailu…
před 6 týdny
za jakych podminek se toto deje? Nechce se mi to dodatecne zateplovat, ale kdyby to pak melo byt porad videt tak bych…
před 6 týdny
Ano, na ytongu se mohou tvarnice vykreslit, videl jsem to nekolikrat.
před 7 týdny
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení