izolace rekonstrukce

Rubriky:

Reklama
JR Josef Roučka @josef.roucka před 3 roky31.05.2021 19:52:00
izolace rekonstrukce

Dobrý den, rekonstruuju dřevěnici a řeším dilema. půlka dřevěníce bude obyvaná a vytápěná, ale druhá půlka bude sice zaizolovana vnitřkem, bud 10cm vaty, nebo PUR pěna a střecha to samé. Ale nebude se v ní topit.
První dotaz zní: Kolik to od oka vydrží v zimě stupnu? Předpokládám, že mrznout v ní nikdy nebude. Ale nemám představu, jak se to bude pohybovat.
Druhy dotaz zní: Čím oddělit tyto dvě pulky? Předpokladám, že 11cm cihla bude málo, tak jsem přemyšlel nad třebas 25cm broušenou cihlou. A nebo mě napadla broušená věncovka Heluz 8/25 2in1 s tepelnou izolací. Dá se laicky přenést tato cihla plněna polystyrenem na jinou cihlu bez polystyrenu? Jestli je to náhrada třebas za tu 25cm? Díky moc za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.