Parozábrana u přiznaných trámů

Rubriky:

Reklama
OB Ondřej Bláha @ondrej.blaha před 3 roky06.06.2021 12:54:00
Parozábrana u přiznaných trámů

Dobrý den,
ve vznikající půdní vestavbě nám stavební firma mimo ostatní práce provádí i zateplení šikmé střechy s následnou instalací parozábrany a SDK stropů. Bohužel mě momentálně trápí přístup firmy "rychle zaklopit, aby nešlo vidět co je pod". Namátkově jsem na stavbě zkontroloval přiznané trámy, které vstupují do stropů a parozábrana k nim není nijak připevněna a někde je dokonce v mezi parozábranou a trámem cca 5cm mezera.

Jelikož nejsem v oboru kovaný, obracím se na Vás tedy s dotazem zda je toto v pořádku nebo je třeba firmu s pracemi zastavit a požadovat případně i skrytí již hotové části stropů kvůli nápravě. Dle firmy je to v pořádku...
Vím, že firma potřebuje rychle dodělat a přesunout se k další činnosti, ale když už je platím, nechci mít pod střechou časovanou bombu.


Děkuji,
OB

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.