Dotaz k instalaci plynového hořáku

Rubriky:

Reklama
JH Jan Hasoň @jan.hason před 3 roky13.06.2021 09:44:00
Dotaz k instalaci plynového hořáku

Dobrý den,
Dodavatelská firma nám instaluje do prostor zemědělského družstva plynový hořák typ APH do stávajícího "kotle", který slouží jako ohřev teplého vzduchu pro stávající sušičku obilí. Hořák má výkon cca 910 kW, stávající "kotel" do kterého přijde instalovat stojí v zastřešeném venkovním přístavku u obvodového zdiva budovy, s dalšími třemi volnými stěnami do venkovního prostředí. Nemůžeme se s dodavatelem shodnout zda se jedná legislativně o plynovou kotelnu, či ne a jak tohle zařízení správně zapojit a posuzovat. A podle jaké normy, TPG by měl být tento hořák instalován, jaké se na něj vztahují legislativní předpisy a jaké by mělo být správné zapojení přívodu plynu. (Momentálně je přívod plynu ukončen před tímto přístavkem šoupátkem DN100). Každý s oslovených revizních techniků má na to odlišný názor. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.