Předělání hydroizolace po zateplení

Rubriky:

Reklama
BZ Božena Zemanová @bozena.zemanova před 3 roky25.06.2021 19:15:00
Předělání hydroizolace po zateplení

Dobrý den, zateplila jsem dům 150mm šedým ESP. Bohužel dům je 42 let starý a v inkriminovaných místech, kde dříve byly vlhké zdi v místnosti ( cca 30 cm od země, né viditelné, ale na sáhnutí, v zimě
i viditelné) začíná tomu tak po deštích být asi opět. Máte někdo zkušenosti s podrezanim domu nerezovými pásy? Lze toto u zarepleneho domu? Zakládací lišta ( hliníková) se zakládala nad žulovými kameny. Izolace z asfaltových pásů je dole u země a nad žulovymi kameny, které jsou cca 90 cm vysoké a jsou vidět z venčí, zevnitř je cihla. Vnitřky ve sklepě vlhké nejsou. Žulové kameny nejsou vyspárované ( nějak se na to 40 ket "kašlalo") a nikdy nebyly. Je i toto možnost vzlínání vody? Voda vzliná zejména u balkonu, který teď ještě není udělaný ( před zateplením jsem vytrhala izolace, plechy a zvětralý beton). Balkon ještě není, je pouze neizolovaná deska....Jak tento problém vidíte? LZE PODREZAT ZATEPLENÝ DŮM, ANIŽ BY SE NARUŠILY OMÍTKY?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.