Dobrý den, I po několika letech mám problémy. Cca 2 roky už nebydlím a marně hledám pomoc. V domě mě bolí hlava a pálí koutky oči. Původně jsem si myslel že to je v podlahách, ty jsem vykopal, dal 30cm štěrku, beton, ipa protiradonova, PE fólie, Styrodur, panely na podlahovku a cementové podlahy.... Bohužel problém přetrvává a nevím kde ho hledat.. Stěny.. Či strop? Stěny jsou smíšené.. Cihla 80procent, která je lepená hlínou a malou cca. A pak část domu itong a jedna síťová zeď veprak. Strop jsou dřevěné trámy, desky, na nich fólie, polystyren a zalití betonem. Bohužel nevím co mám rozbít a předělat... Za radu či pomoc budu rád. Budu rád i za odbornou pomoc... Kontakty.
Každopádně vím, že jsem konečně něco našel.. Zkusím jít touto cestou. Zkusím odebrat s tě stěny vzorky ještě jednou a…
před 19 dny
https://www.lemes.cz/detektor-plynu-norm-adks-1-nh3-amoniak-cpavek/?gclid=EAIaIQobChMIx6eO0MfT_AIVk_t3Ch0j4Q_QEAQYAiABEg…
před 19 dny
Pan rikal, ze to nasel nejake v boude. Asi nejaky odbornik, co to tam michal, si myslel, ze je to vapno nebo omitkova…
před 19 dny
277 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení