Zapravení drážek pro rozvody vody a topení

Reklama
PK Pavel Kos @pavel.kos120 před 3 roky06.07.2021 23:42:00
Zapravení drážek pro rozvody vody a topení

Dobrý den.
Prosím o vysvětlení, jak by se správně měly zazdít vysekané drážky (šlice) pro rozvody vodoinstalace a teplovodního topení ve starém objektu ve zdivu z klasických cihel. Jedná se mi o to, že v cihelném zdivu je drážka zhotovená naříznutím flexou a dosekáním kladivem dost nerovná a nepřesná. Za izolací trubek z tubexu, dle mého názoru zůstane volný prostor, kam se při zahození nedostane malta. Je vhodné jej nejprve vyplnit PU pěnou? Fixují se rozvody trubek (vody nebo topení) v drážce příchytkami nebo se rozvody nakonec zafixují vlasním zahozením maltou? Zeď je součástí budoucí koupelny, která se bude obkládat, proto se mi nejedná o konečnou povrchodou úpravu, ale pouze o zazpravení před obkládáním.
Děkuji předem za Vaši odpověď. Pavel Kos.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.