Chytré otevírání oken

Rubriky:

Reklama
JH Jiří Halíř @jiri.halir před 2 roky08.07.2021 13:38:00
Chytré otevírání oken

Zdravím všechny stavitele :-)
Existuje nějaký chytrý řetězový, nebo podobně robustní systém pro otevírání oken ? Mám Smarwi a to je sice super že je chytrý ale jinak je to plastová hračka. Potřebuji něco seriózního. Co jsem hledal tak se mi povedlo najít pouze od Veluxu že mají na střešní okna nějaký chytrý systém ale jinak nic nemůžu najít.

Rekuperace všech druhů jsem nějak zavrhnul, problémy se vzduchotechnikou se mi opravdu řešit nechce, přeslechy mezi místnostmi jsem si už užil centrálním rozvodem z krbu a dělat díry do obvodu pro lokální rekuperace s mizerným výsledkem a zvýšením hlučnosti zvenku se mi taky moc nechce.
Potřebuji třeba 4-5x za den automaticky řízeně otevřít na ventilačku řekněmě 3-4 okna v domě.

Dají se "obyčejné hloupé" otevírače oken zapojit do chytrého spínače viz obrázek a tímto z hloupých otevíračů udělat "chytré" ? :-)

Díky za poznatky :-)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.