Elektro rozvaděč v zahradním domku

Reklama
RK Roman Kaštyl @roman.kastyl před 2 roky13.07.2021 14:35:00
Elektro rozvaděč v zahradním domku

Ahoj, prosím moudré hlavy o kontrolu a věcné připomínky k elektro rozvaděči v zahradním domku. Přivítám klidně i postřehy pro lepší systém zapojení. Děkuji všem za váš čas. Bude tam 400V zásuvka uvnitř, která se bude využívat jen sporadicky spíš jen teď nějakou dobu na malou míchačku jinak velmi nahodile pro případ že by bylo potřeba. Dále okruh světel uvnitř a jeden venkovní k pergole, která bude vedle zahradního domku. Dále jeden jistič pro čerpadlo ve studni, jeden jistič s přívodem pro jednotku závlahy která bude umístěna v zahradním domku a jeden jistič pro bazén. Tam bude pouze filtrace a LED osvětlení, žádný protiproud ani vyhřívání. Pak už zbývá okruh pro pár zásuvek uvnitř zahradního domku a jedne okruh zásuvek pod pergolou......

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.