tepelna izolacia nadzemneho bazenu

Rubriky:

Reklama
MG Miro Gegoo @miro.gegoo před 3 roky18.07.2021 00:40:23
tepelna izolacia nadzemneho bazenu

Snazim sa doriesit izolaciu nadzemneho bazenu , bazen je klasicky 3,66 m vyska 1,22 vyska vody 1,1 m , na bazen mam ohrev tepelnym cerpadlom , a chcel som vyriesit izolaciu stien bazena a jeho vrch , vrch by som riesil bublinkovou foliou a steny kaucokovou samolepiacou izolaciou KAIFLEX ST , nejake ine napady ? Lebo hruby odhad spotreby je 2,46 eura /den , po zaizolovani by bolo cca 0,82 € /den :) rozdiel teplot 33 bazenova voda vs vzduch 15 v noci :) a v noci uz teplota len udrzuje nestupa a to ma tepelny vykon cerpadlo 3 kw , hlavne mi ide o to aby uz len udrziavalo a takto mi vychadzaju tepelne straty 5,35 w/m/k , po zaizolovani by to mohlo spadnut niekde na 1,9 w/m/k vrchom ide zhruba 12 w /m/k ,takze asi tolko .

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.