Přípojka kanalizace - boj s větrnými mlýny

Rubriky:

DB Dušan Beránek @dusan.beranek před 2 roky21.07.2021 13:44:25
Přípojka kanalizace - boj s větrnými mlýny

Mám prakticky neřešitelný problém s připojením kanalizace. Měl by někdo dobrý nápad/radu na vyřešení situace?
Mám celoročně, spravenou chatu v chatové oblasti umístěnou prakticky v obci. Od kanalizace mne dělí cca.20m. Do kanalizace se nedostanu jinak, než výtlakem cca.2m do kopečka pak už samospádem. Bohužel musím jít cca.10m po společné cestě, kdy mi jeden ze společníků (chatařů) z 10 ostatních nechce dát souhlas. Mám celkem malý pozemek asi 380m2 zahrady, kde dle životního prostředí nemohu udělat čističku a zásak a nemám ani možnost čistou vodu pouštět někam jinam.
Životní prostředí mi také nechce nic jiného dovolit, neboť tam mám možnost napojení do kanalizace. Takže jsem v kleštích a nevím si rady co dál. Chatu užívají max 2 lidé, občas návštěva. Přemýšlel jsem o nové "žumpě" a jednou za rok vyvážet, nicméně bych šel raději ekologičtější cestou. Měl by jste někdo nějaká nápad, jak situaci řešit ? Předem všem děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.