Skladba podlahy

Rubriky:

Reklama
Martin Čech @martin.cech604 před 2 roky23.07.2021 22:03:42
Skladba podlahy

Dobrý den,

stavím chatu, která je umístěna na starých základech bývalé chaty. Jsou to tři pásy základů a meziprostor je vyplněný betonem, mazaninou nebo něco takového :). Na tuto plochu jsem natavil hydroizolaci. Z důvodu nerovnosti této plochy jsem na hydroizolaci postavil dřevěný rošt na vyrovnání a na rošt konstrukci celé chaty. Po obvodu chaty je navařený další pás hydroizolace , který je natavený na vodorovné hyd. izolaci, něco jako zpětný spoj.
Chatu mám z venku hotovou a chystám se na podlahu. Nejsem si jist skladbou podlahy. Podlahu bych chtěl zateplit, ale nevím jestli můžu položit vatu rovnou na hyd. izolaci nebo by tam měla být mezera? Na na vatu/rošt zvažuji osb a na osb prkenou podlahu. Může takto být? Přikládám foto pro lepší představu. Předem děkuji za odpovědi a reakce.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.