Vlhkost pod sprchovou vaničkou

Rubriky:

Reklama
SH Standa H @standa.h před 2 roky28.07.2021 21:17:00
Vlhkost pod sprchovou vaničkou

Mam jednu takovou dost specifickou vec. Po rekonstrukci koupelny v panelovem dome - 3. patro na me soused pod nama zazvonil, ze mu od nas na hlavu kape voda.
Zjistil jsem, ze pod sprchovou vanickou je voda, ktera prosakuje dokonce i pres hydroizolaci. Myslel jsem si, ze je to tesneni sprchoveho odpadu, ktere jsem vymenil, ale dnes jsem zjistil hodne velkou zvlastnost. Ze spodu vanicky jsou kapky, ktere pak samozrejme spadnou na podlahu. Rikam si kde se tam berou a napadlo me, ze se v tom vzduchovem prostoru srazi voda ze vzduchu. V zivote jsem to neslysel, ale tim, ze je ta vanicka z nejakeho neprodysneho materialu, vsude zasilikovana, tak by to asi davalo smysl. Ale je divne, ze se tam dostane vlhkost i pres tu hydroizolaci. Zapadlo me, ze 2 stran te vanizky udelat velke diky a nalepit tam nejakou mrizku, aby tam proudil vzduch a nezustaval uvnitr.
Dava moje uvaha smysl?
Setkal se s tim uz nekdo?
A jak jinak bych to mel pripadne vyresit?
Diky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.