prasklinka ve spalovaci komore kotle

Rubriky:

Reklama
KD Kopic Daniel @daniel2 před 2 roky08.08.2021 21:55:10
prasklinka ve spalovaci komore kotle

Dobry den/ahoj,

na mem kotli Thermona 28 KDZ se mi udelala mala prasklinka na spalovaci komore, blizko napojeni na trubky pro topnou vodu. Je to opravdu prasklinka na te komore, neni to vadny O krouzek (to jsem si puvodne myslel) .... jen pro jasnost prokladam foto kotle a kde to je.

Uz to zrejmě nejakou dobu bude, ale pres leto je to "vaznejsi" protoze kotel mene topi a ta voda, co protece se neodpari a je to videt....

Mel jsem u sebe servisaka, ktery radil bud vymenit celou spalovaci komoru (to je tak za 15 tis ne-li vice) a nebo rovnou novy kotel ....

Kdyz odesel, tak me napadlo, nedalo by se to nejak zalepit nejaky epoxidovym lepidlem? Ty lepidla dneska umi divy.....

Dnes jsem koukal v Bauhaus napr. na toto https://tmely-silikony-lepidla.heureka.c… : je to na tvrdy plast, teplotne odolne do 120 stupnu, vyplnuje to..... ma to smysl nebo mi opravdu nezbyde nez koupit novy kotel?

dekuji za rady
Dan

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.