Repase plynového kotle Protherm

Rubriky:

Reklama
PB Petr Benda @petr.benda299 před 2 roky16.08.2021 13:37:49
Repase plynového kotle Protherm

Potřebuji poradit jak vyřešit topení v bytovém domě. Dům je starý 14 let, má 3 byty, které mají 3 uzavřené plynové kotle typu Protherm, jmenovitého výkonu 3x 12 kW. Kouřovod : 3x soustředěné potrubí Groppalli, DN 60/100 mm. Komín : společné kouřové těleso CAMINOX D2, DN 180/310 mm. Při poslední revizi kotle mi byla doporučena výměna kotle Protherm, což jsem chtěl letos zrealizovat, ale mám problém s komínem, který by se musel nechat vyvložkovat, což prý pouze pro jeden byt nelze, muselo by se nechat vyvložkovat i pro ostatní byty. Vzhledem k tomu, že kotel se musí dopouštět, nedrží tlak a ventily jsou zkorodované, je celkově hlučný byla by výměna asi nejlepším řešením. Nicméně musím brát v úvahu i vyjádření vlastníků dvou dalších bytů, kteří však ještě kotle měnit nepotřebují . Přestože je můj kotel ještě funkční, ale obávám se jak ještě dlouho bude , potřeboval bych získat kontakt na někoho, kdo by byl schopen mi stávající kotel Protherm Panther ještě opravit resp. repasovat, bez potřeby řešit společný komín. Bydlím v Jesenici u Prahy. V případě, že máte pro mě nějaké řešení, prosím o radu. Děkuji. PB.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.