Dobrý den
Nemá někdo zkušenosti s tímto tč ? Jedná se o HM091MRS.U33 , proti normální 9kw verzi to má už dvě vrtule . Dle parametrů to má hlučnost při nominálním výkonu -
Dvouvrtulová verze 57dB aku.výkonu / aku.tlaku 35(5m) dB
Jednovrtulová verze 60dB aku.výkonu / aku.tlaku 50(1m) dB což je po přepočtu na 5 metrů - 36dB .
Ještě tu je ten tichý režim ( dvouvrtulová verze ) - 54dB aku.výkonu / aku.tlaku 32dB .
Co jsem ale nikde nenašel jaký to má výkon topení v tom tichém režimu . Zajímaly by mě praktické zkušenosti od majitelů , kteří tím topí . Zejména hlučnost , mám to k sousedům jen 18 metrů , sice na té straně mají jen jedno okno ale nerad bych zavdával nějaké důvody k budoucím sporům .
Děkuji J.N
o samsunech nevím,mám jich namontovány desítky. LG nedaj pokoj ani po zimě,tak jako dnes opět porucha.
před 2 roky
https://www.baxx.cz/samsung/ Jinak neporadím jen co tu probíhalo na fóru. LG má problém.
před 2 roky
Děkuji. Zajímám se o Samsung EHS, moc zmínek o nich ale není, asi nejsou tak rozšířená u nás. Když se ale zmínky…
před 2 roky
93 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení