Topení v pronajatém bytě

Rubriky:

Reklama
JA Jakub Andruščák @jakub.andruscak1 před 2 roky01.09.2021 16:31:00
Topení v pronajatém bytě

Dobrý den, nevím zda to patří úplně do této rubriky. Ale jdu pro radu. Bytovka kdysi JZD byty byly rozprodány a soused koupil i náš byt. Otec nechal ještě před tím udělat topení, kotel na tuhá paliva. To, že soused koupil byt a kotel byl náš úplně neřeším. Ovšem kotel po 18 letech umřel, v bytě bydlí otec, teď řeší teda topení, ovšem pronajímatel tvrdí, že topení ho nezajímá. Už jsem se dočetl, že nájemce si sám platí drobné opravy, to chápu. Ovšem koupě nového zdroje topení, to je dle mého povinností majitele ne? Nebo dohoda, že nájemce koupí a pronajímatel mu třeba sníží nájem či podobná varianta. Ale rozhodně dle mého názoru pronajímatel by měl řešit koupi nového kotle (zdroje topení) ? Podotýkám, že kotel stejně by od příštího roku skrz ekologickou třídu nebylo možno používat.
Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.