HS Portal - Oprava

Rubriky:

Reklama
MF Mirek Farkac @mirek.farkac před 2 roky08.09.2021 08:16:16
HS Portal - Oprava

Zdravím, zeptám se čistě a jednoduše.
Má toto řešení? https://youtube.com/shorts/XFo8SQJQZ14?f…

Na reklamaci je pravděpodobně pozdě, jelikož jsem nemovitost koupil po prvním majiteli, okna a portály byly usazeny pár let zpět a původní majitel vzdal boj s firmou, která realizovala zakázku. Jméno firmy zatím záměrně nezmiňuji.

Napadly mě 2 varianty - zbrousit pravděpodobně mírně do luku prohly spodní rám a nahodit zpět lazuru nebo zkusit pilnickem upilovat pár milimetrů z té středové (těsnící nebo dorazove) lišty, ale u toho se bojím, abych nepoškodil tesneni, jelikož při zavření dveří se dotýká gumového těsnění na pohyblivé části portálu. Možná ještě zkusit vyměnit komplet středovou lištu za kartáč tak, jak to má spousta jiných portálů.

Dále se zeptám, jestli existuje nějaká firma, která dokáže vyměnit tuto středovou lištu? Nechci se obracet na původní formu. Na druhém portálu ji mám prasklou od nárazu madla. Viz foto

Díky všem za přínosné odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.