Integrované ventily radiátorů

Rubriky:

Reklama
Petr Čermák @petr.cermak981 před 2 roky10.09.2021 08:48:37
Integrované ventily radiátorů

Mám v domě cca 25 radiátorů. Vytápění radiátory je z plynového kotle a ralizovalo se asi před 7mi lety. Nyní mám problém s regulací některých radiátorů, který přetrvává i po výměmně termostatické hlavice. Buď nejde ventil vůbec uzavřít nebo nereguluje. Rozhodl jsem se pro výměnu některých integrovaných ventilů. Všechny jsou v podstatě stejné, jen se liší barvou plastového kroužku. Mám zde ventily s kroužky černými, na kterých jsou hlavice Danfoss, a pak se zelenými kroužky, na kterých jsou hlavice Polo. Obrázek ventilů v příloze.
Dále mám problém s tím, že některé ventily/hlavice začnou v místě regulace hlučně vibrovat, jsou to pouze některé z těch se zelenými kroužky a hlavicí Polo.
Potřeboval bych informaci jaký integrovaný ventil mám koupit a co znamená barevné rozlišení kroužky černý a zelený. Dále bych potřeboval informaci, co se dá kroužkem regulovat na stupnici 1-7 nebo N. Předem díky za jakoukoliv podnětnou informaci.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.