Rekonstrukce podlahy v kuchyni

Rubriky:

Reklama
TT Tom Tom @tom.tom981 před 2 roky19.09.2021 15:19:38
Rekonstrukce podlahy v kuchyni

Dobrý den,
Řeším rekonstrukci podlahy v kuchyni (3,5x4,5m) v domě z roku 1953. Kuchyň je podsklepená, zbylá část domu není. Zrušil jsem původní podlahu která se skládala z dřevěných desek pod kterými byla udusaná hlína. Dostal jsem se až na beton který jak jsem zjistil má sílu cca 7-8cm. Vypadá že je vyztužen kari sítí s tloušťkou drátu cca 7mm. Vypadá to že napříč místnosti nevedou traverzy, ale jakési dvě kolejničky. Rozestup mezi něma je asi 160cm. Podlahu musím mít během měsíce hotovou a tak jsem zvolil suchou skladbu podlahy ve složení 10cm podsyp Liapor a 2,5cm silné Fermacell sadrovlaknite desky. Pokud jsem správně počítal tak zatížení podlahy v tomto složení bude cca 70-80kg na m2. Myslíte, že to ta podlaha ustojí? Případně měl by někdo radu jak rychle zpevnit podlahu?

Děkuji za odpovědi

Upraveno autorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.