RAY PROTHERM 9KE/14EU

Rubriky:

Reklama
PR Pavol Repan @pavol.repan před 2 roky22.09.2021 13:56:16
RAY PROTHERM 9KE/14EU

Dobry den,

Mam par otazek ohledne kotle ktery pouzivam k vytapeni bytu:
1. Ma smysl instalovat ekvitermni cidlo v ramci snizeni spotreby kotle ktery v minule zimni sezone prekvapil spotrebou i naslednim doplatkem eletriny(prvni zima v byte s timhle kotlem spotreba na byt o velikosti 55m2 pro jednoho cloveka spolu ze spotrebicema a boilerem =9.3MW pri topeni na 20C)
2. Chci se zeptat ktere cidlo (0020266793 nebo 0020040797) je 100% kompatibilni s kotlem 9KE.
3. Po instalaci cidla na severni vnejsi stranu objektu a pripojeni na paticu je potreba dodatecne nastaveni kotle na pozadovanu krivku pomoci manualu nebo je jeste potreba dalsiho zasahu jako prepojeni na desce kotle nebo neco podobneho.
3. Sousedka ma kotel v stejne technicke mistnosti a chci se zeptat jestli kazdy kotel musi mit prave jedno cidlo nebo muze jedno ekvitermni cidlo obsluhovat 2 kotle.

Omlouvam se jestli jsou otazky ua nekde zodpovezene nebo hloupe ale ja na ne nikde odpoved nenasel a zadneho kvalifikovaneho cloveka osobne neznam
.

Dekuju.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.