Zatekanie stauplatu?

Rubriky:

Reklama
RB Radovan Bella @radovan.bella před 2 roky06.10.2021 09:05:50
Zatekanie stauplatu?

Dobry den,

chcel by soms a opytat kde by mohol byt problem. Teraz v Septembri (vyse roka po dokonceni fasady) som si vsimol na jednej severnej casti stauplatu pri trame svetlo hnede flaky akoby zatecene (vid foto, uz po narezani omietky, niekde az na sietku). Navrtal som aj diery do stauplatu a pozeral kamerou, ale ziadnu vlhkost som nenasiel. Tak isto som urobil viacero dier do izolacie (stauplat polystyren, steny su izolovane min vlnou) a napchal aj servitky + zalepil ale vsetko je stale suche. Cize kondenz by to nemal byt (plus nie su este ani tak moc nizke teploty). Problem je ale, ze ked narezem omietku (Baumit NanoporTop) zafarbenie je len na vonkajsej strane a nie v celej vrstve omietky (ak by to bol luh z OSB dosky alebo tramu zafarbenie by malo byt v celej vrste ci?).
Este planujem dak dole bocnu odkvapovu listu ci nahodou tam nezateka, ale strecha je Lindap falcovany plech a vsetky zahnutia vyzeraju byt v poriadku.
Este ma teroreticky napadlo ranne vetranie zo splane, okno je hned pod tym miestom, ale na hornej spalete okna nie su ziadne flaky.
Dakujem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.