Pravděpodobnost krachu menších dodavatelů energií a jejich nové ceníky

Reklama
KH Karel Hromek @karel.hromek před 2 roky07.10.2021 21:15:00
Pravděpodobnost krachu menších dodavatelů energií a jejich nové ceníky

Zdravím,
mám aktuálně elektřinu i plyn u společnosti Fonergy. Bylo mi z jejich strany sděleno, že ceník na nový rok bude vydán v průběhu prosince. Mám poslední možnost se rozhodnout, zda přejdu k innogy anebo E.ONu na fixní cenu po dobu 30-36 měsíců (vycházejí mi na moji spotřebu a parametry nejlépe) anebo zůstanu u Fonergy a předpokládám, že se novému ceníku budu divit jako všichni. Když se na to podívám z té nejhorší stránky, tak je možné, že by nakonec zkrachovali a nevraceli přeplatky ze záloh? Je to jenom myšlenka a rád bych na ni znal Váš názor. Totožně se ptám na Váš postup, zda nyní fixovat na 3 roky anebo vyčkat na prosinec. Mimochodem pobočka i linka innogy tvrdí, že stop stav zatím nemají naplánovaný, zatímco zákaznická linka E.ONu mě již odmítla a jejich pobočky končí s uzavíráním nových smluv zítřejší půlnocí (08. 10. 2021 v 23:59).

Děkuji za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.