Tečky v pohledovém betonu

Rubriky:

Reklama
LK Leoš Kaňa @leos.kana před 2 roky13.10.2021 17:54:27
Tečky v pohledovém betonu

Přdem se omlouvám nejde ani tak o stavařinu jako o "design". Vyrábím sy světla z betonu. Po odbědnění bylo všechno super beton hladký čistý. Beton jsem po odbednění (potřeboval jsem formu dál použít) zabalil do potr. folie aby tak rychle nevysychal. No v místě, kde byla folie v dotyku s betonem se vytvořili malinké flíčky jakoby kapky od vody. Nevěnoval jsem tomu pozornost myslel jsem si, že se tam jen "dele drží voda v pórech". Když jsem světla vybalil tak ale tečky zůstaly. Očividně v místěch kde byl kontakt s tím igelitem tam kde nebyl tečky nejsou. Po týdnu je stav stejný, zkusil jsem to fénem vysušit ale bez výsledku. Googl mi podobnou věc nenašel... nevíte někdo čím by to mohlo být. Žádná chemie na to nepřišla.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.