Vyhledávání
Naše další weby
PLYN - Innogy mi teď nabízeli 2950/MWh bez DPH a bez distribuce při spotřebě nad 18 MWh. Spotřeba do 18MWh je o 400kč levnější. Platí první rok. Další dva roky cena poloviční. Fixace tedy 3 roky. Těch 2950 bez DPH je teda celkem masakr, ale DPI bude mít ještě vyšší. Zase ale bez fixace, situace za pul roku muze byt nekde jinde.
Tak dneska jsem podepsal smlouvu na dobu neurčitou u ČEZ. Se zdražováním počítám, ale i tak je to výhra.
Je to srovnatelné. Jen si to musíte zprůměrovat. ČEZ chce o něco více za MWh plynu, ale na paušálu o cosi méně. EPET…
Jelikož je potvrzená informace, že ČEZ nabízí elektřinu novým zákazníkům v tarifu "na dobu neurčitou" za…
Ani jsem se nemusel moc snažit...stavajici smlouva s Innogy na fix 3 roky mi končí 20.1.2022 , pak jsem měl výpověď a…
před 3 roky
Ahoj, mám dotaz, jak jste dokázal dostat od Innogy plyn z ceníku standard, zkoušela jsem to, ale mají tam stopku. Čez…
před 3 roky
Tak nakonec plyn od Innogy za 987 Kč/MWh.....prolongace z 895 Kč...
před 3 roky
46 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení