Zateplení věnce z vrchní strany

Rubriky:

Reklama
AR Arny @arny před 2 roky20.10.2021 09:14:45
Zateplení věnce z vrchní strany

Zdravím, potřeboval bych rozlousknout, jakým způsobem zateplit horní stranu věnce. Jde o bungalov, kde máme sdk strop zavěšený na vaznících. Bohužel skladba podlahy nás vyhnala se stropem hodně vysoko a ten je ukotvení cca v první třetině věnce. Zvenku je dům zateplený 16 cm polystyrenem, který ale končí na hraně věnce. Zevnitř leží dvě vrstvy vaty 36 cm, jenže ta druhá vrstva leží opřená o věnec, protože jsem chtěl, aby řemeslníci, co dělali sdk, tu horní vrstvu alespoň přehodili přes věnec, což se stalo nakonec jen minimálně. Tuto část bych potřeboal dořešit, protože zejména na severní straně a v rohových pokojích se zdá, že věnec prochladá a na stěne těsně pod sdk se dělají sem tam skvrnky a v rozích nejvíce.

1. je to tím, že je SDK namontován příliš těsně pod hranou věnce a tento detail není ošetřen?
2. pokud ano, jak nejlépe toto vyřešit?

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.