Zápach z odvětravacího komínku

Rubriky:

Reklama
RT Robert Tomis @robert.tomis před 2 roky25.10.2021 08:15:11
Zápach z odvětravacího komínku

Dobrý den, mám novostavbu bungalov s žumpou a odvětrání je vyvedeno nad střechu komínkem Bramac. Kominek je vyveden cca 0,5m nad krytinu a pod hřebenem cca 2m. Kolem domu se šíři hrozný zápach z žumpy. Dávám i bakterie, ale nepomáhá to. V domě zápach není. Nevíte jak se tohoto zápachu zbavit? Vedle nás mají domy starousedlíci a ti mají septiky a žumpy a tokový zápach nemají. nevíte v čem může být problém? Někde na netu jsem četl, že to může způsobovat stříška na komínku, která je moc nízko a proto nemůže ten zápach jít nahoru, ale tohle se mi zdá jako blbost. Další zase psal že výpary z žumpy jsou těžšší než okolní vzduch a proto padají k zemi. Další zase psali , že za hřebenem střechy vznikají turbolence a vítr sráží zápach k zemi, ale ono to smrdí i když je bezvětří. Teď ráno byl celkem silný zápach před vchodem domu. Díky za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.