Zateplenie betonoveho stropu nad vykurovanym priestorom - parozabrana

Rubriky:

Reklama
DB Dalibor Balko @dalibor.balko před 2 roky29.10.2021 12:33:46
Zateplenie betonoveho stropu nad vykurovanym priestorom - parozabrana

Dobry den.
Potreboval by som tepelne zateplit strop miestnosti z vonku, zo strany povaly (izolaciu budem klast na cca rovnu betonovu podlahu povaly). Chcem, aby to bolo pochodzne a tak planujem na podlahe povaly urobit dreveny rost dat do neho mineralnu vlnu a z vrchu ho prekryt osb doskami alebo niecim podobnym.

Neviem, ci aj v takomto pripade je potrebne dat na tu podlahu povaly parozabranu a az na na nu robit konstrukciu (akoby rost) a do nej davat mineralnu vlnu.

Mozte mi prosim poradit ci aj v takomto pripade je potrebne pouzit parozabranu pod izolaciu. Ak ano tak aku? Foliu davat nechcem lebo ked na nu budu tlacit tie rosty a budem po nej neskor chodit pri pokladke izolacie, tak sa poskodi. Da sa to realizovat nejakym naterom alebo impregnaciu podlahy povaly? Co by ste mi odporucali pouzit?

Povala nebude v blizkej buducnosti obyvana.

Dakujem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.