Protipovodňový plot - tipy a realizace?

Reklama
TE Tomáš Em @tomas.em před 2 roky01.11.2021 12:35:56
Protipovodňový plot - tipy a realizace?

Hledám řešení vhodného plotu do oblasti s možností 100 leté vody. Ideální by byl z ověřených hliníkových protipovodňových zábran, ale to je esteticky i finančně mimo realitu. Nejblíže k tomu je betonová zídka resp. plot z betonových desek. Oficiálně nikdo neuvádí, že vodu udrží, ale pokud by se ta skládačka slepila betonem, sloupky podepřely a spodní deska by začínala pod úrovní země, tak by to snad fungovat mohlo. Máte někdo zkušenosti nebo jiný tip? Případně jak jste vyřešili zatěsnění brány pro vjezd? Na ten vjezd to vidím želzný rám z jeklů a velkou plotnu plechu s výstužema a podpěrama, která by se tam v případě pravděpodobného zaplavení usadila do připraveného rámu a přišroubovala. Co vy na to?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.