Dobrý den,
mám problém, po Bohemia Energy jsem skončil u poslední instance PRE a přišel mi od nich dopis s nabídkou tarifu PRE PROUD START, ale v tom dopise není uvedena žádná cena jen odkaz na stránky. Na stránkách se mi to zdá nějaké nepřehledné, sice se tam dá zjistit kolik asi můžu platit, ale nemám to s čím srovnat, tak nedovedu posoudit zda je to výhodný tarif nebo ne. Sice se považuju za počítačově průměrně zdatného, ale stejně mi to připadá matoucí. Můžete mi prosím poradit, zda je ten tarif výhodný nebo lze najít výhodnější, v současnosti mi připadá pro laika situace velmi nepřehledná, předem děkuji.
A proč to nezafixovat a v případě nižších cen služby přepsat u někoho jiného na manželku? Prostě s ní bydlet už…
před 3 roky
Zřejmě ano, ceníky sice ještě nevydal E-ON, ale zásadní rozdíly čekat nelze.
před 3 roky
A myslíte, že tam mám buchnout oba produkty? plyn i elektřinu...Já si myslím, že teď je v podstatě téměř jedno, kam…
před 3 roky
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení