Dobrý den fandové teplých radiátorů a podlah.
Chtěl bych se Vás zeptat ohledně mého radiátoru v garáži, který nebyl používán asi tak 10let. Nyní jsem se ho pokusil zapnout a co se neděje? No netopí to!
Takže jsem na to šel postupně klasickým způsobem, odvzdušení atd. Dopadlo to tak, že jsem radiátor sundal a zjistil jsem v jaké součástce je problém. Problém je v tom "kolínku" "brýlích" a teď netuším jak se to jmenuje. Nicméně dle fotek asi budete vědět.
Ten bazmecht má na pravé straně jakýsi ventil. Když ho odšroubuji, tak vypadá jako na fotce ( ta věc co držím v ruce ) ale voda stále nikde. Takže já bych teď chtěl vědět, jestli to kolánko musím celé vyměnit a nebo s tím lze něco udělat.
Jinak voda v trubkách je, to je jisté.
Díky za rady!
Teplu zdar!
Dobrý den, moc děkuji. Máte pravdu a topení již frčí jak drak!
před 3 roky
Dobrý den tím velkým plastem s 4 drážkou otevíráte a zavíráte radiátor a vnitřkem co jste vyndal ten radiátor…
před 3 roky
Zašroubujte dovnitř ten čudlík co držíte v ruce a když máte tu dílničku, tak si vyrobte něco jako šroubovák, co bude…
před 3 roky
12 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení