Změna dodavatele elektřiny

PF Pavel Filip @pavel.filip289 před 3 roky04.11.2021 12:58:40
Změna dodavatele elektřiny

Kolibřík mě ukončil dodávku elektřiny 18.10.2021, vzápětí jsem uzavřel smlouvu na dobu neurčitou s Easy Power s.r.o Kutná Hora. Ve smlouvě uvádí, že dodávky budou realizovány od 19.10.2021, nejdříve však ode dne, kdy se dodavatel stane v CDS OTE dodavatelem do odběrného místa. Easy Power 1.11. vydali nový ceník platný od 1.12., kde zvýšili ceny z dnešních D25d 2705/2496/70 na 3429/3429/70, takže hodlám odstoupit od smlouvy z důvodu zvýšení ceny (nejpozději 10 dnů před platností nového ceníku). Domluvil jsem si na ČEZu smlouvu na dobu neurčitou, ale překvapilo mě, že mě vedou jako zákazníka DPI (jsem v oblasti distribuce ČEZu). V takovém případě by datum zahájení dodávek podle nové smlouvy na dobu neurčitou bylo čistě na ČEZ Prodej. Zřejmě proces změny dodavatele z Kolibříka na Easy Power ještě OTE nedokončil, a teď nevím, jak vlastně postupovat dál. K jakému datu vlastně od smlouvy s Easy Power odstoupit, aby nová smlouva s ČEZ Prodej plynule navázala?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.