Dobrý den, provádím rekonstrukci podlahy u staršího domu, přízemí. Dům není podsklepen a nemá izolované zdivo. Vlhkost se neprojevila. Místnost je o rozměrech 4x3,5 m, bude vytápěna deskovým radiátorem na stěně. Nyní mám hotovou betonovou desku tl. 10 cm, pod ní je zhutněná struska 8-16, výška cca 20 cm s drenáží, kterou jsem v jednom místě vytáhl přes stěnu obvodového zdiva pod kamenným základem a napojil na venkovní drenáž. Pod struskou je zbytek kámení a terén. Chystám se udělat hydroizolaci, nebo folii - jaký materiál byste mi doporučil? Následně bych chtěl použít materiál LIAPOR nebo PERLIT, vysypat a zhutnit do výšky cca 15cm, položit OSB desky PD, 2x 18 mm křížem, kročejovou izolaci a finální podlahu dřevěnou tl. 22 mm. Rohové lišty kolem stěn větrané.
Je tato skladba vhodná a co byste doporučil?
Děkuji předem za odpověď.
Pavel Mecner
1 odpověď
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení