rekonstrukce podlahy u nepodsklepeného domu

Reklama
PM Petra Mecnerová @petra.mecnerova před 3 roky05.11.2021 10:31:26
rekonstrukce podlahy u nepodsklepeného domu

Dobrý den, provádím rekonstrukci podlahy u staršího domu, přízemí. Dům není podsklepen a nemá izolované zdivo. Vlhkost se neprojevila. Místnost je o rozměrech 4x3,5 m, bude vytápěna deskovým radiátorem na stěně. Nyní mám hotovou betonovou desku tl. 10 cm, pod ní je zhutněná struska 8-16, výška cca 20 cm s drenáží, kterou jsem v jednom místě vytáhl přes stěnu obvodového zdiva pod kamenným základem a napojil na venkovní drenáž. Pod struskou je zbytek kámení a terén. Chystám se udělat hydroizolaci, nebo folii - jaký materiál byste mi doporučil? Následně bych chtěl použít materiál LIAPOR nebo PERLIT, vysypat a zhutnit do výšky cca 15cm, položit OSB desky PD, 2x 18 mm křížem, kročejovou izolaci a finální podlahu dřevěnou tl. 22 mm. Rohové lišty kolem stěn větrané.

Je tato skladba vhodná a co byste doporučil?

Děkuji předem za odpověď.

Pavel Mecner

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.