Dobrý den,
jsem v těchto věcech analfabet, tak se jen chci zeptat a ujisit. Do jednoho z 5 radiátoru v bytě jde teplá voda i když je zavřená hlavice.
Zkoušel jsem vyměnit zajinou hlavici. Ale je to stejné. Jde tam výrazně menší proud vody než když je hlavice otevřená. Ale zkrátka po takových 10 minutách běhu kotle je kus radiátoru v blízkosti hlavice už horký.
Jen se chci ujistit, je to špatným ventilem? Nějaké nastavení na tom ventilu to nemůže ovlivňovat? Ventil je danfoss. Když sundám hlavici je tam takové to kolečko, které reguluje průtok, to mám plně otevřeno na hodnotu 7.
Děkuji moc.
Tak si plivněte a zavolejte. Třeba z Vás za 15 minut udělám odborníka. I když... u Vás si s tím nejsem moc jistý :-)
před 3 roky
Psal jsem Vám x-krát že jako máte jistotu smrti, tak máte jistotu, že Vám a zvláště Vám volat nikdy nebudu. To bych si…
před 3 roky
Pane Homolo zavolejte mi na 608 507 514 a vysvětlím Vám, kde děláte chybu. Tedy jak se uvádí a počítá účinnost.…
před 3 roky
59 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení